A MedOnline Hungary Kft. és a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE) között létrejött megállapodás alapján az Egyesület tagjai számára biztosított a Medonline Kft. kreditpontos és a gyógyszeripar szereplői által támogatott eDetailing és szponzorált szakmai piackutatási programjaiban való részvétel lehetősége.Ajánlat kérés, hirdetésfelvétel:

Globomed Kft.

Bőrgyógyász Info Szerkesztősége

8000 Székesfehérvár Palotai út 8/B. I. em. 1.

e-mail: borinfo@gmail.com, globomed@gmail.com

fax: +36-22-504-345

tel.: +36-30-602-6579

 

Tisztelt Partnerünk/Jövőbeli Partnerünk!

Cégünk 2005. januártól bőrgyógyászati szakmai információs újságot jelentet meg BŐRGYÓGYÁSZ INFO címen.
2005. augusztusi alakulása óta lapunk a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesületének hivatalos fórumaként is szolgál.
Az újság 2 havonta, 1000 db-os példányszámban, színes kivitelben, fényes borítóval, A4-es méretben a páratlan hónapok (január, március, május, július, szeptember, november) végén jelenik meg, melyet minden magyar bőrgyógyász ingyenesen kap meg postacímére.
A kiadvány az Országos Széchenyi Könyvtárban és a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalban bejegyzett, ISSN számmal rendelkezik.
A cégünkkel kapcsolatban álló hirdetők felmérései, orvoslátogatói megkérdezések alapján az újság a bőrgyógyász szakmában népszerű, nagy olvasottságnak örvend.
A lap olvasmányos formában, közérdeklődésre számító információk és szakmai cikkek megjelentetésével kívánja a bőrgyógyászokat tájékoztatni minden aktualitásról, szakmai tudnivalóról, melyre igényük lehet.
Így szakmai oldalról elsősorban terápiás újdonságok, vagy olyan újabb felfedezések ismertetése a célunk, melyek a mindennapi gyakorlatban alkalmazhatók, így a bőrgyógyász szakma érdeklődésével találkoznak.
A szakmai cikkeken kívül Diaklinika rovatunkban érdekes eseteik képekkel illusztrált rövid összefoglalóját mutatják be a kollégák.
A Klinikopatológiai Repetitoriumban egy-egy kórképét klinikai és hisztológiai képével együtt ismertetünk meg az olvasókkal.
„Múzsák a bőrgyógyászatban” című rovatunkban művészeti tevékenységet is folytató kollégáink verseinek, írásainak, festményeinek, fotóinak adunk bemutatás céljából teret.
Előbbieken túl orvosokat érintő különböző akciók, pályázati lehetőségek, ingyenes apróhirdetési rovat, a bőrgyógyászati és határterületi rendezvényeket ismertető kongresszusi programok, viccrovat is színezi az inkább érdekes, „bulvárosabb jellegű”, olvasmányos, tudományos szempontból kevésbé absztrakt lapot.
A jövőbeli hirdetők szempontjából kiemelendő a direkt marketing eszköz hatékonysága, hiszen a szakma összes magyar jegyzett művelője ingyenesen jut hozzá igényes kivitelű kiadványunkhoz.
Szakmai kiadvány lévén az OTC termékeken kívül a vényköteles gyógytermékek, gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök promócionálásának lehetősége is adott.
A cégek hirdetései igény esetén nem csak a terméknevek és képi világ megjelenésére szorítkozhatnak, hanem a termékekkel kapcsolatos szakmai információk, PR cikkek, szponzorált tanulmányok közlésére is.
Az emiatt szükséges nagyobb terjedelmet kedvezőbb hirdetési árakkal kívánjuk lehetővé tenni.

A határidők tartásával és ügyfeleink legjobb kiszolgálásával kívánjuk megrendelőink igényeit maximálisan kielégíteni.

Kérésre részletes média ajánlatot küldünk, megtisztelő érdeklődésüket a következő elérhetőségeken várjuk:

Ajánlat kérés, hirdetésfelvétel:

Globomed Kft.

Bőrgyógyász Info Szerkesztősége

8000 Székesfehérvár Palotai út 8/B. I. em. 1.

e-mail: borinfo@gmail.com, globomed@gmail.com

fax: +36-22-504-345

tel.: +36-30-602-6579