A MedOnline Hungary Kft. és a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE) között létrejött megállapodás alapján az Egyesület tagjai számára biztosított a Medonline Kft. kreditpontos és a gyógyszeripar szereplői által támogatott eDetailing és szponzorált szakmai piackutatási programjaiban való részvétel lehetősége.

Felhívjuk az MMKE tagjainak szíves figyelmét arra, hogy az Egyesület likviditásának fontos tényezője a tagdíjak időben történő beérkezése, ezért kérjük Tagtársainkat, hogy éves tagdíjukat és az esetleges elmaradásokat az alábbiak szerint legyenek szívesek rendezni:

2013. január 1-től az éves tagdíj (az MMKE 2012. március 30-án tartott éves Közgyűlésének döntése értelmében) 15.000 Ft (ténylegesen nyugdíjas, rezidens, valamint egyéb okból nem aktív kollégáknak 5.000 Ft), mely a tárgyév március 31-ig esedékes, év közben belépő tagtársainkra is a teljes éves tagdíj vonatkozik. Az éves tagdíj tartalmazza a már korábban is igénybe vehető kedvezményeinken kívül az MMKE tagok számára kreditpontos online továbbképzésünk részvételi díját, valamint az MMKE éves kongresszusainak regisztrációs díját is.

 

Fizetési mód: átutalással az MMKE CIB-nél vezetett 11103004-18498239-36000001 számú bankszámlájára. A közlemény rovatba be kell írni a tag nevét és a tárgyévet. Számla kérése, ill. bármilyen technikai kérdés esetén forduljanak bizalommal könyvelőnkhöz:

e-mail: ildiko.szipli@t-online.hu, tel: (1)-258-6732